Facebook
Nad przebiegiem Konferencji będzie czuwał Komitet Naukowy w składzie:
prof. dr hab. inż. Monika Bronkowska, Instytut Nauk o Zdrowiu – Collegium Salutis Humanae, Uniwersytet Opolski
dr hab. Agnieszka Buczak, Katedra Pedeutologii i Edukacji Zdrowotnej, Instytut Pedagogiki, Wydział Pedagogiki i Psychologii, Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej
dr hab. inż. Joanna Sadowska, prof ZUT, Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
dr hab. inż. Joanna Tkaczewska, prof. URK, Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
dr inż. Agnieszka Malik, Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Żywienia Człowieka, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
dr inż. Agnieszka Pluta-Kubica, Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie